CUINA DE LA CARXOFA, LA

CUINA DE LA CARXOFA, LA

Ahorras un 5,0%

19,50 €

18,53 €

  • Editorial: COMANEGRA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-10161-32-0
  • Páginas: 176
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Español

Ahorras un 5,0%

19,50

18,53

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/07/2025

Ahorras un 5,0%

19,50 €

18,53 €

«AQUEST LLIBRE ÉS EL CANT D’AMOR QUE LES NOSTRES CARXOFES NECESSITAVEN» Del pròleg de JULIÀ GUILLAMON La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny. Inclou un munt de receptes i consells culinaris

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar