LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

19,50 €

  • Editorial: COMANEGRA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-18857-35-5
  • Páginas: 180
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

19,50

Añadir a mi cesta

Consigue 0,98 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/12/2021

19,50 €

Consigue 0,98 puntos TROA

Enviar a un amigo

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, s'ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d'investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar