LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

20,00 €

  • Editorial: COMANEGRA
  • Año de edición:
  • Materia: Cocina
  • ISBN: 978-84-17188-10-8
  • Páginas: 180
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Catalán

20,00

Consigue 1,00 puntos TROA

20,00 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l?any, en què se?n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l?alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d?algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana.

Aquest llibre és el cant d?amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar