ELS CAÇADORS DE LLIBRES 2. EL CODI INDESXIFRABLE

ELS CAÇADORS DE LLIBRES 2. EL CODI INDESXIFRABLE

15,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-9137-502-9
  • Páginas: 368
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: L' Illa Del Temps
  • Idioma: Catalán

15,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 07/06/2023

15,95 €

Consigue 0,80 puntos TROA

Continuen les aventures començades en "Els caçadors de llibres", protagonitzades per Emily i el seu veí i amic James. La família segueix vivint a San Francisco.
Després de rebre cert reconeixement pels mitjans periodístics a causa de l'èxit de les aventures del llibre anterior, les seves vides segueixen a l'escola i com assessors dels caçadors de llibres. Arriba a les seves mans un missatge al que anomenen el codi indesxifrable perquè ningú ha pogut llegir-lo. Emily i James no desisteixen en el seu intent de desxifrar-lo. Aquesta vegada els passos que van donant són seguits per un desconegut i sinistre personatge que provoca incendis i posa en perill béns i vides. El professor de socials del col·legi, que també és de Els caçadors de llibres, aconsegueix desconcertar-los. Alhora, tant Emily com James es van fent càrrec de problemes familiars, que suposen per a ells un estímul en el desxifrat del codi ja que apunta segurament a un tresor.
El llibre resulta tan entretingut i interessant com l'anterior. La informació està ben seqüenciada. L'autora aprofita assumptes històrics com són les migracions en temps passats a San Francisco, les notícies reals de vaixells enfonsats a la badia ... per anar teixint la història. Les endevinalles són, en aquest llibre, protagonistes, i també els llibres, a través dels quals van trobant pistes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar