ELS CAÇADORS DE LLIBRES

ELS CAÇADORS DE LLIBRES

15,95 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 14 a 16 años
  • ISBN: 978-84-9137-207-3
  • Páginas: 368
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: L' Illa Del Temps
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Educación familiar
  • Valores: Amistad. Descubrimiento de la literatura. Ingenio. Relación entre hermanos

15,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 08/06/2023

15,95 €

Consigue 0,80 puntos TROA

L'escriptora Jennifer Chambliss Bertman dóna vida a Els Caçadors de llibres a la jove Emily, una nena de 12 anys els pares de la qual han decidit fer realitat el repte de viure en tots els estats d'Estats Units. L'últim al que acaben d'arribar és Sant Francisco. Tot i els contratemps que suposen les contínues mudances per a la seva integració allà on va, en aquesta ocasió Emily té més il·lusió perquè la nova ciutat és el lloc en el qual resideix el senyor Griswold, creador de "Els caçadors de llibres", una comunitat online en la qual ella participa activament. A través d'aquesta pàgina es proposen reptes i jocs la resolució dels quals proporciona punts per anar ascendint en l'escala de caçadors formada per diferents categories. Després d'un succés relacionat amb Griswold una edició especial de l'Escarabat d'or, d'Edgar Alan Poe cau en mans d'Emily que es veurà embolicada en una aventura en què estarà acompanyada pel seu veí James, a qui acaba de conèixer, i el seu germà Mathew , un adolescent fan de Flush, un grup musical de moda entre els nois de la seva edat.
Jennifer Chambliss proposa una història interessant que recorda sagues clàssiques com les dels Cinc o els Hollyster però en un context social més modern i centrada en el món dels llibres. L'autora barreja amb eficàcia els ingredients que fan interessant una aventura dirigida a un públic preadolescent: misteri, enigmes per resoldre, un tresor i uns personatges dolents una mica còmics que persegueixen els protagonistes. A més, es posa en relleu el valor de l'amistat, la necessitat de demanar perdó quan els amics no es porten bé entre ells; i també el de la fraternitat representada per la relació entre els dos germans que tot i discussions pròpies de l'edat acaben ajudant-se en moments de necessitat. La profunditat dels personatges és l'adequada per a un lector d’al voltant de 12 anys. I encara que la narració no té el ritme trepidant que podria tenir una aventura d'aquest tipus sí que aconsegueix mantenir en suspens el lector que acompanya els protagonistes i ho fa promocionant l'amor pels llibres i les llibreries, que encarnen a la perfecció la protagonista i personatges com Griswold, el llibreter Hollister o el malvat senyor Rèmora.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar