SENSE FER MAI EL CIM

SENSE FER MAI EL CIM

14,90 €

14,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

14,90 €

Enviar a un amigo

Paolo Cognetti ha publicat El noi silvestre, "quadern de muntanya" en què el protagonista descriu les seves vivències en ple contacte amb la natura; Les vuit muntanyes, també de temàtica muntanyenca, que ha obtingut els premis Strega i Médicis i ha tingut molt ressò internacional; i Nova York és una finestra sense cortines, sobre les seves estades a Nova York. Els seus dos primers llibres, molt autobiogràfics, transcorren als Alps italians, on Cognetti resideix en l'actualitat. Sense arribar mai al cim és un llibre de viatges sobre una expedició que va fer al Nepal i l'Himàlaia, una zona propera a la muntanya Kailash, lloc sagrat per al budisme i l'hinduisme, que va recórrer també el viatger anglès Colin Thubron, viatge que va narrar en el seu llibre Cap a una muntanya al Tibet (RBA).
Cognetti viatja al Nepal acompanyat de diversos amics italians que se sumen a una expedició amb un grup de xerpes nadius que recorrerà les muntanyes del Dolpo, lluny de Katmandú i prop del Tibet xinès, un llarg viatge que no té com a objectiu assolir cap cim sinó recórrer una àmplia zona de muntanyes. Cognetti porta com a guia i company el llibre de l'escriptor Peter Matthiessen, El lleopard de les neus, que va recórrer també aquestes terres buscant la pau i l'empremta de l'esmunyedís lleopard i les cites li serveixen en moltes ocasions de llum per desentranyar els seus pensaments.
El llibre de Cognetti, basat en les notes que va anar prenent, reconstrueix aquest pelegrinatge, descrivint la inabastable naturalesa que contemplen en aquests dies. A més, inclou les seves reflexions sobre les seves sensacions durant el viatge, la relació amb els companys d'expedició, la descripció d'alguns animals i el tracte amb les persones que es van trobant, no moltes.
El llibre, senzill, resulta un amè "quadern de viatge" amb el que seguim la travessa que va recórrer Cognetti per intentar entendre millor aquesta passió que té, no exempta de sacrifici, d’apartar-se de la civilització per afrontar un repte, sobretot íntim, que va més enllà de conèixer llocs tan apartats i desconeguts.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar