- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2016
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-493-4
- Páginas: 144
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
15,90 €
Añadir a mi cestaConsigue 0,80 puntos TROA
15,90 €
Consigue 0,80 puntos TROA
Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.
Añadir a mis favoritos
Compartir